VisioOffice 3

Sa svojim najnovijim čistim i elegantnim dizajnom u kombinaciji sa novim funkcijama, Visioffice® 3 nudi visoku preciznost karakterističnu za Visioffice liniju. Doprinosti stvaranju nezaboravnog iskustva za klijente i nameće se kao neophodan alat za prodaju visokokvalitetnih sočiva.

IZBOR OKVIRA
ISTAKNITE SELEKCIJU U PRODAVNICI

Pojednostavite izbor vašeg klijenta fotografisanjem i snimanjem videa sa različitim okvirima, i uporedite ih. Ovaj modul je posebno cenjen od strane klijenata sa visokim dioptrija, jer na taj način mogu da vide kako izgledaju sa naočarima.

  • Automatsko detektovanje lica klijenta
  • Jednostavna navigacija kroz interfejs
  • Poređenje različitih fotografija

EYECODE™ MERENJA
PERSONALIZACIJA SOČIVA

Postignite neuporedivu preciznost merenja zahvaljujući Activisu® tehnologiji 3D rekonstrukcije, koja pruža rezultate za manje od 40 sekundi. Obogatite iskustvo vaših klijenata sa različitim pristupom i istaknite vaše stručno znanje i umeće.

Ovde treba istaći da bez posedovanja ovakvog uređaja nećete moći da radite Varilux® XR pro progresivno sočivo, jer za poručivanje navedenog tipa progresivnih sočiva je neophodno ERC i ELD (EyeCode) merenje.

KORAK DALJE U PERSONALIZACIJI SOČIVA
SA H3D OPCIJOM

Ekskluzivni i patentirani H3D protokol sprovodi studiju prirodnog držanja klijenta kako bi se osigurao optimalni vizuelni komfor. Analizirano držanje se automatski uzima u obzir u merenjima od strane Visioffice® 3 algoritama.

ILUSTRACIJA KORISTI ZA NOSIOCA
ISTAKNITE VREDNOST PERSONALIZOVANIH SOČIVA

Ovaj interaktivni modul upoređuje generičke vrednosti za svako merenje sa onima koje ste uzeli od svog klijenta pomoću Visioffice® 3. Omogućava vam da na jednostavan i razumljiv način objasnite dodatne prednosti personalizovanih sočiva, i takođe naglašava vašu stručnost.

OPCIJE SOČIVA I TRETMANA
VIZUELNE I REALISTIČNE DEMONSTRACIJE

Sa novim sadržajem koji reflektuje evoluirajući stil života nosilaca, birajte između selekcije uporednih videa kako biste objasnili prednosti različitih opcija sočiva i tretmana.

 

VISIOFFICE® 3 PRECIZNOST OD 0,1mm
KARAKTERISTIKE

HD kamera sa podesivom visinom i automatskim otkrivanjem lica • Lasersko pozicioniranje • Podesiv HD ekran na dodir • Automatsko otkrivanje refleksija rožnjače • Dostupan u crnoj i beloj boji • Dostupan kao integrisana verzija.

Dimenzije: (V) 2115 x (Š) 540 x (D) 480 mm • Amplituda kamere: (V) 1100/1907 mm

 

 

Više informacija možete dobiti od kompanije Essilor

Srđan Radivojev
T: +381 63 475 724
[email protected]

 


Ovaj tekst je deo portala OnlineOptika, koji pored stručnih tekstova sadrži i aplikaciju koja pomaže vođenju optičarske radnje. Više o portalu i aplikaciji možete da pročitate ovde, a ukoliko želite da isprobate ovo jedinstveno rešenje pišite nam [email protected]

Za pristup svim tekstovima na portalu neophodno je da se logujete na portal. Pristupne parametre možete da dobijete potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nam na [email protected] pošaljete zahtev sa nazivom i adresom optike. Zahtev treba da bude poslat sa e-mail adrese optike.