Varilux Digitime

Sočivo dizajnirano za digitalne aktivnosti

Kompletan raspon digitalnih sočiva dizajniranih za potrebe savremenog načina života okruženog ekranima. Sočiva koja brinu o vašim očima danas i štite zdravlje za sutra. Otkrijte Varilux® Digitime, sočiva za neposrednu blizinu sa 3 moguće optimalizacije, u zavisnosti od potreba presbiopa.

Želimo da ukažemo na izuzetno korisno rešenje za vaše klijente koji provode dosta vremena ispred digitalnih ekrana - Varilux Digitime sočiva kompanije Essilor. Ova sočiva su dizajnirana da pruže vrhunsku udobnost i jasan vid pri gledanju na srednjim udaljenostima, poput računara, tableta i pametnih telefona.

Jedna od ključnih prednosti Varilux Digitime sočiva je omogućavanjane fokusiranje u skladu sa udaljenošću na kojoj korisnici gledaju. To znači da će vaši klijenti moći da vide jasno i bez naprezanja očiju dok rade na svojim digitalnim uređajima. Ova tehnologija je rezultat naprednih istraživanja i inovacija kompanije Essilor u oblasti optike i oftalmologije.

Pored toga, Varilux Digitime sočiva imaju i filter plave svetlosti, koji je posebno važan u današnjem digitalnom dobu. Plava svetlost koju emituju ekrani može negativno uticati na oči i izazvati umor i naprezanje. Međutim, sa filterom plave svetlosti u Varilux Digitime sočivima, vaši klijenti će biti zaštićeni od ovog štetnog uticaja, omogućavajući im da duže vreme koriste svoje digitalne uređaje bez neželjenih posledica.

Još jedna velika prednost Varilux Digitime sočiva je šira vidna zona i glatki prelazi između udaljenosti. Vaši klijenti će moći da se lako kreću između gledanja u daljinu i fokusiranja na digitalne ekrane, bez potrebe za naglim promenama pozicije ili neugodnim prilagođavanjem očiju. Ova funkcionalnost pruža prirodno i udobno iskustvo gledanja, bez ikakvog napora.

Naravno, kao optičari, znate da je svaki klijent jedinstven sa svojim individualnim potrebama za vidom. Varilux Digitime sočiva mogu biti prilagođena prema dioptriji i posebnim zahtevima svakog klijenta. To znači da ćete moći da pružite personalizovano rešenje za svakog korisnika, obezbeđujući im najbolji vid i udobnost pri radu na digitalnim uređajima.

Kada uzmete u obzir sve ove prednosti, Varilux Digitime sočiva se ističu kao izuzetno dobro rešenje za vaše klijente koji žive u digitalnom svetu. Pružajući im udobnost, jasan vid i zaštitu od štetne plave svetlosti, ova sočiva će zadovoljiti njihove potrebe i unaprediti njihovo iskustvo gledanja na digitalnim ekranima.

Preporučujemo da se upoznate sa Varilux Digitime sočivima kompanije Essilor i uključite ih u svoju ponudu. Vaši klijenti će vam biti zahvalni na kvalitetnom proizvodu koji će im poboljšati svakodnevni život u digitalnom dobu.

 

 

Više informacija i tehničke specifikacije možete da pogledate OVDE, a ako pak želite  da pogledate cene i materijale koji su dostupni  to možete da pogledate u okviru aplikacije OnlineOptika na dole navedenom linku:


Ovaj tekst je deo portala OnlineOptika, koji pored stručnih tekstova sadrži i aplikaciju koja pomaže vođenju optičarske radnje. Više o portalu i aplikaciji možete da pročitate ovde, a ukoliko želite da isprobate ovo jedinstveno rešenje pišite nam [email protected]

Za pristup svim tekstovima na portalu neophodno je da se logujete na portal. Pristupne parametre možete da dobijete potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nam na [email protected] pošaljete zahtev sa nazivom i adresom optike. Zahtev treba da bude poslat sa e-mail adrese optike.