Style Shades

Clip-on Silhouette

Pretvaranje Silhouette dioptrijskih naočara na bušenje u sunčane nikad nije bilo jednostavnije. Style Shades 5090 je pravo rešenje za vaše klijente. Style Shades pruža 100% zaštitu od UV zračenja i jasan vid sa svojim polarizirajućim filterom, zajedno sa neuporedivom lakoćom i udobnošću. Od kul avijatorskog izgleda do takozvanih mačkastih oblika oka, čini da odgovara svakoj prilici i stilu.

 

Sa 100% zaštitom protiv UV-A, UV-B i UV-C zraka i filterima koji blikiraju 87% plave svetlosti, Style Shades nas štiti od štetnih sunčevih zraka.

Style Shades dolaze u pet oblika, od kojih svaki dolazi u dve različite veličine i tri različite boje. Savršeno se uklapaju na Silhouette dioptrijske naočare. Tri različite opcije za most garantuju sigurnu fiksaciju.

U tekstu koji sledi želimo da vam detaljno pojasnimo koje su sve opcije dostupne za poručivanje, kao i način označavanja.  Krenimo redom.

Boje

Za početak da konstatujemo da se rade isključivo u polarizacionoj varijanti, a dostupne su tri boje (Siva + SilverFlash Mirror, Braon + BronzeFlash Mirror, Plava + BlueFlash Mirror)

 

Oblici i veličine

Kada je reč o oblicima imamo pet atraktivnih formi koje će zadovoljiti i one najizbirljivije. Ističemo da se svaka forma radi u dve veličini (S - small - manja)/L - Large - veća)

 

 

Tip i boja mosta

Posebno ističemo da obratite pažnju na odabir tipa mosta, jer ukoliko to ne uradite na valjan način imaćete situaciju da Clip-On ne može da se fiksira na konkretan model. 5090 Style Shades se radi u tri verzije mosta (1,2,3) i svako od njih je kompatabilan sa konkretnim mostovima sa Silhouette naočara. Ovo može biti problem ako ne znate za konkretan model naočara koji je tip mosta. Od svog Silhouette distributera možete da dobijete informaciju o oznaci mosta ili ako imate pristupne parametre Silhouette platformama to možete i sami da vidite.

Naš predlog je da ako niste sigurni koristite Tip 2, jer će on u veći slučajeva moći da se koristi i za naočare koje traže Tip 1 i Tip 3, a suprotno će biti problem. Odnosno tamo gde most od naočara zahteva Tip 2, Clip-On sa oznakom Tip 1 ili Tip 3 neće odgovarati.

 

Označavanje 5090 Style Shades i način poručivanja

Na osnovu gore navedenog imamo dovoljno informacija da naučimo kako se čitaju oznake, a samim tim da znamo kako se poručuju 5090 Style Shades.

Oznake se nalaze mostu (vidljive su sa gornje strane) i deo oznaka se nalazi na mostu na desnom, a deo na levom okularu. Na levom okularu se nalazi oznaka 5090 koja zapravo označava tip Clip-On-a (Syle Shades). Pored ove oznake imamo i oznaku boje mosta i oznaku tipa mosta. U primeru sa slike je reč o oznaci A3. Dakle, reč je o Clip-On-u koji ima sivu boju mosta (A) tipa 3 koji odgovara mostu sa Silhouetet naočara sa oznakom MST 965.

Na desnom okularu imamo oznaku 0803 L. Dakle reč je o formi sa oznakom 08, u boji Plava + Blue Flash Mirror i u većoj veličini L (L - 56/15).

Slika koja sledi vam to jasno prikazuje.

Na osnovu svega gore navedenog prikazujemo tri Clip-ON-a sa tri različite boje, tri različite forme i tri različit tipa mosta gde tačno možete još jednom da vidite način označavanja i poručivanja.


Ovaj tekst je deo portala OnlineOptika, koji pored stručnih tekstova sadrži i aplikaciju koja pomaže vođenju optičarske radnje. Više o portalu i aplikaciji možete da pročitate ovde, a ukoliko želite da isprobate ovo jedinstveno rešenje pišite nam [email protected]

Za pristup svim tekstovima na portalu neophodno je da se logujete na portal. Pristupne parametre možete da dobijete potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nam na [email protected] pošaljete zahtev sa nazivom i adresom optike. Zahtev treba da bude poslat sa e-mail adrese optike.