Integracija maloprodajnog i veleprodajnog cenovnika

Nova funkcionalnost

OnlineOptika je prateći zahteve klijenata uvela novu funkcionalnost. Naime, sada imate mogućnost paralelnog prikaza veleprodajnog i maloprodajnog cenovnika. Ova funkcionalnost je omogućena za više nivoe pristupa aplikaciji.

Ukoliko želite da isprobate ovu korisnu funkciju, molimo da nas kontaktirate na [email protected]. Dovoljan je smo jedan klik da bi vam se prikazale VP cene. Idealno za analizu poslavanja.

Nivo pristupa je isključivo omogućen vlasnicima i menadžerima optičarskih radnji, te je u tu svrhu neophodno da se zahtev pošalje sa zvaničnog mail naloga optike.

Navedenu funkcionalnost možete potpuno besplatno da koristite 7 dana.

 


Ovaj tekst je deo portala OnlineOptika, koji pored stručnih tekstova sadrži i aplikaciju koja pomaže vođenju optičarske radnje. Više o portalu i aplikaciji možete da pročitate ovde, a ukoliko želite da isprobate ovo jedinstveno rešenje pišite nam [email protected]

Za pristup svim tekstovima na portalu neophodno je da se logujete na portal. Pristupne parametre možete da dobijete potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nam na [email protected] pošaljete zahtev sa nazivom i adresom optike. Zahtev treba da bude poslat sa e-mail adrese optike.