Essilor katalog - OnlineOptika

Nastavak saradnje

Sa posebnim zadovoljstvom saopštavamo da je kompanija Essilor Srbija odlučila da nastavi saradnju sa portalom i aplikacijom OnlineOptika. To znači da sve optike iz Srbije imaju besplatan pristup Essilor katalogu sa svim tehničkim specifikacijama.

Pristupni parametri koje ste dobili kroz newsletter vam omogućuvaju gore navedenu funkcionalnost. Ukoliko niste dobili newsletter možete direktno da nas kontaktirate u vezi pristupnih parametara.
Pišite nam na [email protected]
Cene ostalih proizvođača su do daljnjeg zaključane. Vi naravno imate mogućnost da nezavisno od proizvođača sebi omogućite pristup aplikaciji sa različitim nivoima pristupa.

Ovaj tekst je deo portala OnlineOptika, koji pored stručnih tekstova sadrži i aplikaciju koja pomaže vođenju optičarske radnje. Više o portalu i aplikaciji možete da pročitate ovde, a ukoliko želite da isprobate ovo jedinstveno rešenje pišite nam [email protected]

Za pristup svim tekstovima na portalu neophodno je da se logujete na portal. Pristupne parametre možete da dobijete potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nam na [email protected] pošaljete zahtev sa nazivom i adresom optike. Zahtev treba da bude poslat sa e-mail adrese optike.