Briot Emotion 2

Jednostavno moćan!!! Briot Emotion 2 je "sve u jednom sistem" za brušenje koji uključuje skeniranje, blokiranje, brušenje, urezivanje i bušenje. Sa Emotion 2 savršena ugradnja je moguća.

Reč je o mašini koja daje najbolje rezultate za sve vrste ramova.

Vrhunac tehnologije za savršenu ugradnju

  • Intuitivan korisnički meni sa ergonomnim dizajnom.
  • Jednostavna postavka - uključi i koristi.
  • Svi procesi pripreme posla od skeniranja okvira do obrade stakla na jednom mestu.

 

APARAT "SVE U JEDNOM"

GraviTech®

Novina u Emotion seriji aparata, sa Gravitech tehnologijom snimanja je da možete sa lakoćom i za samo nekoliko sekundi kamerom visoke rezolucije snimiti demo staklo sa preciznošću mnogo većom nego kada se koristi skener.

 

 

Jednostavna ugradnja u ramove na bušenje 

Obrada sočiva za okvire na bušenje nikada nije bilo lakše. Uz Gravitech ne morate trošiti vreme na manuelno unošenje rupa. Potrebno je samo da snimite demo staklo i rupe su automatski prepoznate na svojim pozicijama i uz minimalna podešavanja pokreće se izrada sočiva.

 

Nema demo stakla? Nema problema

Emotion V2 aparat je opremljen i sa mehaničkim skenerom okvira ukoliko demo sočivo za snimanje kamerom ne postoji.

 

Lako uočite markirana sočiva ili gravure

Pomoću kamere visoke rezolucije Emotion V2 osigurava lako centriranje progresivnih sočiva pomoću laserskih gravura.

Bušenje i urezivanje pod uglom od 10°

Obogatite ponudu okvira u svojoj optici sa okvirima na bušenje i na najlon bez dodatnih investicija u opremu za izradu. Emotion V2 je opremljena sa alatom za bušenje i urezivanje.

 

 

 

Više informacija možete dobiti od kompanije Lux Optika. Reč je o porodičnoj firmi koja već skoro 40 godina sarađuje sa Briot-om kao svojevremeni ekskluzivni distributer za tadašnju SFRJ a sada kao regionalni ekskluzivni distributer.

Lux Optika doo
Frederik Uvalić - direktor
T: +381 63 333 153 (mob. Viber i Whatsapp)
[email protected]
fb: @briot.by.luxoptika (BRIOT Oprema za Optike)

Ovaj tekst je deo portala OnlineOptika, koji pored stručnih tekstova sadrži i aplikaciju koja pomaže vođenju optičarske radnje. Više o portalu i aplikaciji možete da pročitate ovde, a ukoliko želite da isprobate ovo jedinstveno rešenje pišite nam [email protected]

Za pristup svim tekstovima na portalu neophodno je da se logujete na portal. Pristupne parametre možete da dobijete potpuno BESPLATNO. Potrebno je samo da nam na [email protected] pošaljete zahtev sa nazivom i adresom optike. Zahtev treba da bude poslat sa e-mail adrese optike.